Menu

Kantoorinrichting | vaste inrichting De Noord Chemicals

Voor het chemie bedrijf De Noord Chemicals in Ridderkerk zijn wij bezig om de vaste inrichting, het projectmanagement en het verhuismanagement te realiseren voor het nieuwe kantoorpand. In samenwerking met de kantoorinrichter Officious mogen wij dit prachtige project uitvoeren. Kosten nog moeite zijn bespaard om de werknemers een inspirerende en uitdagende werkomgeving te bieden. Op vrijdag 18 november 2016 verhuisd De Noord Chemicals, begeleid door ons verhuismanagement, naar het nieuwe pand en hebben wij er een mooi project bij om toe te voegen aan ons portfolio! 

Het casco kantoorpand is getransformeerd naar een volwaardig functioneel kantoor dat volledig is ingericht naar de huidige maatstaven.Casco kantoor De Noord Chemicals
Van een opengewerkt plafond met industriele uitstraling tot een rustgevende en pakkende inrichting die past bij het bedrijf dat zich bezig houdt met het verhandelen van diverse chemicaliën.
Glazen wanden De Noord Chemicals
In dit kantoor zijn diverse uitstappen gemaakt naar de industrie waar zij werkzaam voor zijn. Van akoestisch wandpaneel met een print van een chemische fabriek tot een muurprint zonder naad, ook wel visual genoemd, waar de leidingen op te zien zijn waar de chemicaliën door getransporteerd worden.
Lunchruimte De Noord Chemicals
Subtiel maar toch stoer en het houdt de rustgevende en serene omgeving weg van het sterielle! 

Terug naar vorige pagina