Menu

Schilderwerk

Schilderwerk heeft niet alleen als resultaat dat het voor behoudt en onderhoudt zorgt van uw kantoorpand en kantoorinrichting maar het is ook een eenvoudige manier om uw pand van een identiteit en sfeer te voorzien. 

Schilderwerk

 

Het schilderen van uw kantoor vraagt om een investering. Desondanks is het een redelijk eenvoudige ingreep die een enorm resultaat met zich mee brengt. Schilderen is namelijk niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar draagt ook bij aan het werkplezier en de identiteit van uw organisatie. Door de jarenlange kennis en ervaring weten onze professionele schilders uw kantoor perfect af te werken, met een langdurig prachtig resultaat als gevolg.

Aparte materialen zoals krijtverf, magneetverf, whiteboardverf en schoolbordverf zien we steeds vaker terug binnen het kantoor.

Materiaal
Elke ondergrond vraagt om andere materialen. Zo zijn er verschillende verfsoorten die geschikt zijn voor verschillende doeleinden en heeft ieder materiaal, zoals hout, steen of metaal, een andere grondlaag nodig om te zorgen dat de verf goed hecht. Voor het schilderen van een plafond, muren, deuren en kozijnen hebben we de keuze om te sauzen of lakken met een roller of spuiten met een spuitmachine. Er is dus voldoende keuze om de juiste bewerking te bepalen.

Voorbereiding
Wij zorgen dat de schilder voldoende aandacht besteedt aan de voorbereidende werkzaamheden. Denk hierbij aan het repareren van de ondergrond, het eventueel verwijderen van de oude verflagen, schuren en ontvetten van de ondergrond. Daar waar nodig zal er eerst grondverf aangebracht worden. Daarnaast wordt er gezorgd dat de omgeving geschikt wordt gemaakt voor het uit te voeren schilderwerk. Dit houdt in dat vloeren en andere objecten beschermd worden tegen potentiele vervuiling.

Offerte
Het aangeboden schilderwerk is altijd inclusief ladders, steigers en andere (klim)materialen. Zo zijn er geen verborgen kosten en weet u direct waar u aan toe bent.

Wij staan klaar om uw kantoor van een prachtige metamorfose te voorzien! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onze diensten voor projectmanagement:
Zoekt u een specifieke dienst of heeft u vragen over deze diensten?
Bekijk onze andere diensten of neem contact met ons op.
Onze andere diensten:
Enkele projecten waar deze dienst toegepast is:

De Noord Chemicals

De Noord Chemicals is een b...

Meander Innovation Center

Kantoorinrichting in een zi...

Vintura

Vintura is gehuisvest in ee...