Menu

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Interieurontwerp

 
Daarnaast ontwikkelen wij interieurconcepten voor de detailhandel en compleet nieuwe winkelinterieurs. Onze aanpak beperkt zich niet alleen tot het visuele aspect. Ook facilitaire beheersprocessen, klimaat- en elektrotechniek en werkplekconcepten maken hier deel van uit. Middels indelingstekeningen, ontwerpschetsen en 3D tekeningen wordt er een duidelijk beeld gecreëerd van het beoogde ontwerp. Iedere oplossing is klant specifiek en geen project is hetzelfde. Het DNA van uw bedrijf vindt u terug in het gerealiseerde project.

Van ontwerp naar realiteit
De ontwerpen die Cassonade maakt worden desgewenst omgezet in een rendering. Een rendering is een 3D beeld dat tot stand komt vanuit de ruwe data van het ontwerp die de tekensoftware genereerd. Doordat klanten vaak geen ervaring hebben met het werken met platte tekeningen is het lastig voor hen om in te beelden hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien.

Om die reden adviseren wij altijd om een rendering door ons te laten maken. Het driedimensionale beeld geeft een treffende indruk van de werkelijkheid. U kunt van ieder gewenst punt in het ontwerp een rendering laten maken zodat vanuit diverse zichtlijnen uw toekomstige kantoorpand in beeld gebracht wordt. Het geeft ons enorme voldoening als het weer is gelukt om de rendering tot leven te wekken! Dit is altijd een hele gave en leuke uitdaging.

Hebben wij u geënthousiasmeerd met dit verhaal? Neem dan nu contact met ons op!

Onze diensten voor interieurontwerp:
Zoekt u een specifieke dienst of heeft u vragen over deze diensten?
Bekijk onze andere diensten of neem contact met ons op.
Onze andere diensten:
Enkele projecten waar deze dienst toegepast is:

Mammoet

Op basis van de wensen en b...

São Paulo

Vanuit de São Paulo ...

Extraverde

Cassonade heeft voor Extra ...