mogelijk-vastgoedfinancieringen-breukelen04.jpg

Onze voordelen

Hybride werkplekken
Inspirerende brainstormruimtes
Vergaderkamers passend bij uw bedrijf
Concentratie ruimtes
Bel- en zoomcellen
Een gezellige kantine om samen te komen

Cassonade is een one-stop-shop voor al uw huisvesting gerelateerde vraagstukken en kantoorinrichting. Wij acteren voor nationale- en internationale bedrijven zoals; onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retail bedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende organisaties.

Wij maken, aan de hand van uw wensen en behoeftes, een compleet kantoorinrichtingsplan met alle voorkomende werkzaamheden en facetten. Onze projectmanager zorgt voor een complete projectomschrijving, planning en maakt voor u het budget inzichtelijk. Zijn de plannen afgestemd op uw wensen en behoeftes en bent u akkoord met de uitwerking van uw kantoorinrichting, dan zal de projectmanager zorgdragen voor de uitvoering en implementatie van uw kantoorinrichtingstraject. Zo houdt u zich bezig met de core business van uw bedrijf en nemen wij voor u de project werkzaamheden uit handen.

Of het nu gaat om alleen het schilderen van de wand van de vergaderzaal, u een akoestisch vraagstuk heeft of een complete verbouwing georganiseerd wilt hebben, dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij kunnen u helpen en wij komen graag met u in contact voor uw nieuwe kantoorinrichting!

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om een fantastisch resultaat neer te zetten!

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade-profielfoto-niels-jpg.jpg