mogelijk vastgoedfinancieringen breukelen04

Onze voordelen

Hybride werkplekken
Inspirerende brainstormruimtes
Vergaderkamers passend bij uw bedrijf
Concentratie ruimtes
Bel- en zoomcellen
Een gezellige kantine om samen te komen

Cassonade is een one-stop-shop voor al jouw huisvesting gerelateerde vraagstukken en kantoorinrichting. Wij acteren voor nationale- en internationale bedrijven zoals; onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retail bedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende organisaties.

Wij maken, aan de hand van jouw wensen en behoeftes, een compleet kantoorinrichtingsplan met alle voorkomende werkzaamheden en facetten. Onze projectmanager zorgt voor een complete projectomschrijving, planning en maakt voor je het budget inzichtelijk. Zijn de plannen afgestemd op jouw wensen en behoeftes en ben je akkoord met de uitwerking van uw kantoorinrichting, dan zal de projectmanager zorgdragen voor de uitvoering en implementatie van jouw kantoorinrichtingstraject. Zo houd jij je bezig met de core business van het bedrijf en nemen wij voor je de project werkzaamheden uit handen.

Of het nu gaat om alleen het schilderen van de wand van de vergaderzaal, je een akoestisch vraagstuk heeft of een complete verbouwing georganiseerd wilt hebben, dan hoef je niet verder te zoeken! Wij kunnen je helpen en wij komen graag met je in contact voor jouw nieuwe kantoorinrichting!

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om een fantastisch resultaat neer te zetten!

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg