Heerema Leiden flexwerken bartafel bank Cassonade

Van werkplek naar ontmoetingsplek

Inspirerende brainstormruimtes
Vergaderkamers
Stilteruimtes
Belcellen
Kantine
Hybride werkplekken

Taakgericht werken

Veertig bureaus, vloerplannen vol werkplekken: niet meer nodig. Het kantoor krijgt een nieuwe betekenis: van werkplek naar ontmoetingsplek of een heel goede combinatie daarvan. Dat houdt in: wanneer de collega’s op kantoor zijn, vergaderen en brainstormen ze met elkaar. Daarvoor heb je fijne ruimtes nodig: inspirerende vergader- en spreekkamers, stilteruimtes om je terug te trekken en een goede kantine om bij te kletsen.

Input van medewerkers

Voordat we beginnen met het uitdenken van een persoonlijk plan, spreken we met de verschillende stakeholders van jouw bedrijf. Daarin zitten bijvoorbeeld directie, hr-, facilitaire en andere medewerkers. Zo willen we meerdere behoeften van de verschillende functies toetsen. Alle belangen zetten we op een rijtje. We denken de beste werkwijze uit.

We adviseren de beste oplossing, waarin de directie overzicht heeft en de medewerkers vrijheid ervaren. Zo creëren we een werkruimte die vertrouwen en sfeer ademt: een plek waar iedereen wil werken. Maar ook een plek die het aanmoedigt om taak- en functiegericht aan de slag te gaan. Heb je bepaalde taken waarbij je de volle focus nodig hebt? Dan kruip je thuis in je cocon. Of zoek je een inspirerende brainstormruimte met collega’s? Dan is het kantoor jouw place to be.

We denken graag mee over jouw hybride werkplek.

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg