Menu

Drentea | De Resident

"Door de professionaliteit en deskundigheid van Cassonade is dit omvangrijke kantoorinrichtingsproject soepel verlopen. Hierdoor kunnen wij door met onze core business, waarbij we zeker weten dat het inrichtingsproject tot een goed einde wordt gebracht”

Peter Kievits | Key account manager bij Drentea

Drentea ontwerpt en produceerd moderne kantoorinrichting waaronder bureau- en opbergsystemen voor zakelijk gebruik. Zij streven continue naar beperking van het gebruik van milieubelastende werkmethoden en middelen. In Emmen wordt het kantoormeubilair geproduceerd en geassembleerd en van daaruit getransporteerd naar de betreffende locaties. De focus ligt bij Drentea op het elimineren van afval, herbruikbaarheid van de producten en grondstoffen. De Circulaire Economie speelt hier een enorm belangrijke rol in.

Cassonade is door Drentea ingehuurd om het project De Resident in Den Haag te begeleiden. De Resident is gerevitaliseerd om het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te huisvesten. 

Drentea mocht voor deze revitalisatie de kantoorinrichting (het werkplek meubilair) leveren. Met ca. 3.000 werkplekken, 74.000 m2 vloeroppervlak en 62 verschillende etage's is dit een traject waar Drentea graag continue een projectmanager op wil hebben om de coördinatie op de voet te volgen en direct bij te kunnen sturen waar nodig. Daar Drentea niet de beschikking heeft over een projectmanager die drie maanden aaneengesloten dit kantoorinrichtingsproject kan coördineren, is Cassonade ingezet om deze activiteiten over te nemen. Drentea kan zich hierdoor volledig focussen op de core business in de wetenschap dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Vragen over deze referentie of toepassing van onze diensten?

Neem dan contact met ons op.