Menu

Projectinrichting

Projectinrichting omvat de inrichting van uw restaurant, winkel, kantoor, verzorgingstehuis, school of andere bedrijfsruimte. Deze inrichting speelt een enorm belangrijke rol. U brengt namelijk met een goed ontworpen en gerealiseerde projectinrichting de gewenste boodschap over op diegene die uw pand betreden. De kans op een goede eerste indruk heb je maar één keer en die is binnen een paar seconden gemaakt. Zorg dus voor een gedegen plan en zet een expert in voor de ondersteuning en begeleiding van uw nieuwe projectinrichting.

Wat is Projectinrichting nou eigenlijk?

Projectinrichting is de complete inrichting van uw pand. Dit kan dus gaan over wanden, vloerstoffering, klimaatinstallatie, elektra, meubels, stoelen etcetera. Het is dus alles omvattend maar niet alleen gericht op de kantoren in Nederland. Wij leveren onze projectinrichting aan nationale- en internationale bedrijven zoals; onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retailbedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende organisaties. 

Wilt u alleen nieuw meubilair? Dan kunnen wij dat voor u leveren en installeren. Denkt u aan een complete herinrichting van uw huisvesting dan kunnen wij de compleet nieuwe projectinrichting ontwerpen, budgeteren, plannen, realiseren, coördineren en bewaken. Het complete plaatje van
A tot Z wordt dan voor u verzorgd. U kunt door met uw dagelijkse bezigheden en wij regelen de rest.

Uw expert op het gebied van Projectinrichting

De jarenlange ervaring op het gebied van projectinrichting maakt ons tot de ideale partner voor uw project. Wij weten als geen anders wat de projectinrichting op uw kantoor nodig heeft. Niet alleen uw klanten vinden het prettig om in een professionele omgeving ontvangen te worden maar ook uw medewerkers doet het goed in een omgeving te werken waar een prettige sfeer hangt en die goed voor ze is.

U bereikt veel meer met een goed doordachte projectinrichting dan alleen maar mooi zijn. Uw werkprocessen worden optimaal geïntegreerd, het klimaat is aangepast op de ruimtes die worden gecreëerd en uw medewerkers werken in een omgeving waarvan ze weten dat deze bedoeld is ze goed- en welkom te laten voelen. Dit heeft een bewezen invloed op de productiviteit en efficiency van uw medewerkers. Ze hebben plezier en "happy people perform better". 

Bent u geïnteresseerd in de projecten die wij doen of wilt u eens een adviesgesprek met een van onze adviseurs? Bekijk dan onze projectpagina of neem contact met ons op! 

 

Uw specialist voor:

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe...

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisve...

Wij leveren ook Projectinrichting bij u in de buurt!

Wij verzorgen uw projectinrichting door heel Nederland. Dus schroom niet om met ons contact op te nemen. Een kleine greep uit de door ons ontworpen en gerealiseerde projectinrichting is onder andere terug te vinden in Den Haag, Gouda, Leiden, Alkmaar, Utrecht, Ridderkerk en Dordrecht. Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem dan eens een kijkje op onze Dienstenpagina!