Menu

Meander Innovation Center

Kantoorinrichting in een ziekenhuis hoor ik u denken. Ja kantoorinrichting in een ziekenhuis inderdaad. Los van het feit dat er in een ziekenhuis tal van kantoorwerkplekken zijn heeft het Meander Innovation Center een faciliterende rol als het gaat om het informeren- en delen van kennis binnen de medische wereld op het gebied van de innovatieve technische ontwikkelingen.

Het compleet nieuwgebouwde ziekenhuis, Meander Medisch Centrum, is voorzien van de nieuwste technologieën. Om de opgedane kennis en ervaringen te delen met de buitenwereld hebben de diverse samenwerkende partners, die bij de facilitering van de nieuwste technologieën binnen het ziekenhuis betrokken zijn geweest, een Innovation Center opgericht. Het Meander Innovation Center   

Cassonade heeft voor het Meander Innovation Center de complete kantoorinrichting geleverd. Van wall visuals, folies en behang tot het vergader- en ontvangstmeubilair van deze ruimte. Ook aan de audiovisuele oplossingen is gedacht. In samenwerking met Cisco is een compleet interactieve conferencing unit geleverd waarbij alle aansluitingen netjes zijn weggewerkt in de tafel van de meetingroom.

De kantoorinrichting van deze ruimte moet optimaal functioneren en voorzien in de behoeftes van de gebruikers aangezien de ruimte wordt gebruikt om de vooruitstrevende technieken die in dit nieuwe ziekenhuis zijn toegepast als showcase te delen met de buitenwereld. De technieken zijn zo vooruitstrevend dat deze ruimte gebruikt wordt voor regelmatige intercontinentale meetings om zo samen met de diverse partners te brainstormen over hoe de technieken van morgen toe te passen zijn in de ziekenhuizen van onze toekomst.

Wederom een erg gaaf project met gepassioneerde stakeholders en opdrachtgever.

Vragen over dit project of toepassing van onze diensten?

Neem dan contact met ons op.