Menu

Bouwfonds

Door het vertrek van voormalig huurder Belastingdienst uit dit vastgoed object is er een grote hoeveelheid vierkantemeters beschikbaar gekomen binnen het pand van Bouwfonds. Om deze vierkantemeters geschikt te maken voor nieuwe huurders is een deel van het pand gerevitaliseerd. De entree, het trappenhuis en de toiletgroepen zijn onder handen genomen. Ook is in overleg met Bouwfonds een etage ingericht waar potentiele huurders ontvangen kunnen worden. Samen met inrichter PVO uit Hilversum is dit een zeer fraaie ontvangstruimte geworden waar tevens gewoon gewerkt kan worden.


De uitdagingen binnen dit traject was met name de bereikbaarheid en ligging van het pand. Doordat het naast een stationsgebied gesitueerd is (NS), gelden hier ten aller tijden andere regels. Daarnaast is het een verzamelgebouw waar op dat moment ook andere huurders hun kantoorwerkzaamheden verrichten, werkzaamheden dienen goed afgestemd te worden om de overlast voor deze huurders te beperken.

Vragen over dit project of toepassing van onze diensten?

Neem dan contact met ons op.